Pri nas uredite vse

Na naši lokaciji lahko v REGIA CENTRU AS Trzin opravite tudi tehnične preglede za osebna in tovorna vozila, urejamo zavarovanja in vse ostale postopke v zvezi z registracijo vozil, opravljamo identifikacijo in oceno stanja osebnih vozil pridobljenih iz EU, prepise vozil…

Nekaj besed o nas

Podjetje AS Domžale je bilo ustanovljeno leta 1952 na Viru pri Domžalah.

Glavne dejavnosti podjetja so bile vzdrževanje avtobusov in tovornjakov, izdelava  nadgradenj in kasneje tudi proizvodnja avtobusov ter prodaja in servis osebnih vozil. Ti programi so bili glavna dejavnost podjetja do osamosvojitve Slovenije leta 1991.

Po tem letu je bilo podjetje razdeljeno na več samostojnih enot in ena od njih se je razvila v AS Domžale Moto center d.o.o. s sedežem v Trzinu, kjer je leta 1993 podjetje pričelo z izvajanjem dejavnosti tehničnih pregledov in registracije motornih vozil.

Leta 1994 smo pričeli naše sodelovanje z največjim svetovnim proizvajalcem motornih koles Honda. V letu 1999 se je dejavnost prodaje in servisiranja motornih koles Honda preselila na trenutno lokacijo v Trzinu.

V letu 2003 smo zaključili s prodajo in servisiranjem osebnih vozil Audi in VW ter celotno dejavnost podjetja preselili na lokacijo v IOC Trzin, kjer smo v istem letu postavili nov objekt.

V letu 2012 smo kot eno redkih podjetij v Sloveniji uspešno pridobili certifikat AEO-F, ki dokazuje, da je naše poslovanje transparentno in dosega najstrožje varnostne in ekonomske standarde. Konec leta pa smo postali še zastopnik svetovno priznanega proizvajalca motornih olj in maziv Repsol.

Skozi leta smo dopolnili našo ponudbo motoristične opreme in pričeli sodelovati z zvenečimi blagovnimi znamkami Dainese, Shoei, Macna, Premier, Stylmartin, VR46 in drugimi.