Prodajni program Power Equipment za domačo in profesionalno uporabo

Nudimo vam široko ponudbo izdelkov za urejanje vrta in okolice doma. Izbirate lahko med visokokakovostnimi napravami vrhunskih blagovnih znamk Bahco, Blue Bird, Europower, Pramac, Pubert in Vari, ki nenehno presenečajo z inovacijami.

Bahco

Bahco je svetovno priznani proizvajalec orodja za domačo in profesionalno uporabo, ki na svojem področju uspešno deluje že od davnega leta 1886. V njihovi ponudbi najdemo orodje za industrijo, gradbeništvo, mehanične delavnice in vrt ter prosti čas.

Blue Bird

Blue Bird je italijansko podjetje, ki proizvaja predvsem orodja in pripomočke za urejanje vrta. Njihova obsežna ponudba med drugim vključuje motorne kose, vodne črpalke, vrtalnike zemlje, drobilce vej, puhalnike in motorne žage.

Europower

Europower je vrhunski proizvajalec bencinskih in dizelskih agregatov za vsakdanjo in profesionalno rabo. Podjetje prihaja iz Belgije, kjer deluje že od leta 1986.

Pramac

Podjetje Pramac izvira iz Italije, kjer že več desetletij proizvaja vrhunske bencinske in dizelske agregate za vsakdanjo in profesionalno rabo, med njihovimi izdelki pa najdete tudi druge industrijske naprave.

Pubert

Pubert je vodilni proizvajalec izdelkov za vrt in prosti čas. Prihaja iz Francije, kjer uspešno deluje že vse od leta 1840, ponaša pa se z bogato ponudbo izdelkov, ki vključuje vse od običajnih in snežnih prekopavalnikov do kosilnic, puhalnikov, motornih kos in drugih orodij.

Vari

Vari je češko podjetje, znano predvsem po proizvodnji izdelkov za vrt in prosti čas. Ti vključujejo vse od kos in kosilnic do mulčerjev, drobilcev vej in drugih naprav za urejanje vrta.

Imate kakšno vprašanje?

Če imate kakršno koli vprašanje, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.